Paleți reutilizabili din lemn pentru a salva milioane de copaci

În industria construcțiilor și a transporturilor se folosesc milioane de paleți din lemn “de unică folosință” anual. Inițiativa noastră este de a crea și folosi paleți reutilizabili pentru a evita risipa.

Promovăm economia circulară prin colectarea paleților utilizați, repararea lor și reintrarea în ciclul economic. Astfel, se reduce cantitatea de lemn tăiat și folosit pentru paleți, se reduce cantitatea de deșeuri și se economisesc o grămadă de costuri.

Realizați din lemn pentru a putea fi reutilizați, paleții pot reduce amprenta din carbon din industria construcțiilor cu pana la 40% și pot economisi trei sferturi din copacii folosiți și tăiați pentru a construi paleți.

Paleții din lemn – o alegere ecologică

Cu toate activitățile care contribuie la creșterea considerabilă a ratei amprentei de carbon, a devenit mai mult decât necesară adoptarea unor măsuri care să urmărească reducerea posibilelor efecte.

Deși există mai multe modalități de a face acest lucru, una dintre ele este contractarea unor companii specializate în paleți din lemn pentru a transporta si oferi soluțiile ecologice adecvate pentru transportul produselor.

De ce să optezi pentru paleți reutilizabili din lemn

  • Acest fapt reduce amprenta de carbon;
  • Paleții din lemn sunt o alternativă mai ieftină;
  • Paleții din lemn reutilizabili oferă un mijloc de transport sigur și fiabil;
  • Paleții din lemn sunt tratați folosind căldură, ceea ce elimină nevoia de fungicide și alte toxine care contaminează și dăunează mediului;
  • Pot fi folosiți de mai multe ori, ceea ce reduce semnificativ costurile de achiziție si mai puține deșeuri;
  • Reutilizarea paleților nu implică tăierea altor copaci, deci un impact mai mic asupra mediului:
  • Materialul folosit pentru a face paleți din lemn este regenerabil;
  • Paleții reutilizabili din lemn pot fi reparați atunci când prezintă defecte;

Soluții de expediere pentru transport

Paleții din lemn sunt adesea încă buni și pentru alte utilizări atunci când transportul a ajuns la destinație. Paleții din lemn pot deveni o sursă de poluare vizuală, dar și un pericol fizic pentru compania ta, daca îi lași să zacă într-un depozit sau într-un spatiu neprotejat.

Nu este nevoie să lași paleții de izbeliste, noi vom ridica cu plăcere paleții de oriunde din țară și ne vom ocupa de repunerea lor în circulație. În plus, reduce costurile de operare returnând paleți uzați.

Asta înseamnă că poți economisi cheltuielile generate de transportul asigurat de noi, inclusiv costul de achiziție, în unele situații. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a implementa practici responsabile cu mediul înconjurător.

Suntem una din companiile de paleți din România care ține la mediul înconjurător și se angajează să comercializeze paleți din lemn care îndeplinesc standardele de reutilizare și reparație. Avem un sistem propriu de reevaluare a paleților second-hand pentru a stabili dacă pot fi repuși în circulație.

Împreună facem eforturi mici pentru un rezultat mare! Contactează-ne și află cum ne poți livra paleții din lemn uzați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button