Termeni și condiții

Accesarea site-ului https://www.e-paleti.ro implică acceptarea prezenților Termeni și condiții de către utilizatori. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceștia vă rugăm să nu accesați site-ul.

Pentru o bună experiență în utilizarea site-ului https://www.e-paleti.ro vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de mai jos.

Datele de identificare ale societății care deține și administrează site-ul https://www.e-paleti.ro sunt:
S.C. Pal Wood Team S.R.L.
CUI:  46341979
Nr. de ordine Reg. Com. : J40/11787/2022
Sediul social: Str. ZARZĂRILOR 32A, CAMERA 1, Bucureşti, Sector 3
Tel. mobil: 0721 171 899
E-mail: contact@e-paleti.ro

Cum comand?

Ne trimiți un mesaj prin formularul de contact din site, un email sau ne contactezi la numărul de telefon afișat și ne dai cât mai multe detalii despre serviciile sau produsele de care ai nevoie. După ce clarificăm toate detaliile, vei primi de la noi o ofertă de preț personalizată pe care dacă o accepți urmează să intocmim și să semnăm un contract de prestări servicii sau vânzare de produse. Toate condițiile de prestare a serviciilor sau vânzare a produselor vor fi menționate în contract.

Cum plătesc?

Plata serviciilor prestate sau produselor achiziționate se va face conform contractului semnat, de preferat prin transfer bancar în baza facturii pe care o vom emite.

Informații prestare servicii sau vânzare produse

Serviciile vor fi prestate / produsele vor fi vândute conform contractului semnat de părți, Pal Wood Team S.R.L. în calitate de Vânzător / Prestator de servicii și Client / Beneficiar, în condițiile stabilite.

Garanție produse sau servicii
Având în vedere faptul că serviciile nu sunt standard, sunt personalizate în funcție de necesitățile fiecărui client, în funcție de tipul de produs sau serviciu ales puteți beneficia de o garanție pentru acesta, perioada și condițiile de garanție pot fi comunicate după clarificarea tuturor detaliilor referitoare la serviciul / produsul solicitat.

Conținut și drepturi de autor
Pal Wood Team S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea conținutului din site-ul https://www.e-paleti.ro , însă uneori, acesta poate conține inadvertențe punctuale sau erori pentru care Pal Wood Team S.R.L. nu își poate asuma răspunderea. În cazul în care indentificați astfel de probleme vă rugăm să ne contactați pentru a le remedia în cel mai scurt timp.
Prețurile, ofertele, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.
Fotografiile sunt folosite cu acordul furnizorilor sau proprietarilor acestora.
Pal Wood Team S.R.L. își rezervă dreptul de a efectua orice modificări asupra site-ului https://www.e-paleti.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către Clienți în acest sens.
Conținutul site-ului https://www.e-paleti.ro este proprietatea  S.C. Pal Wood Team S.R.L. precum și a furnizorilor săi. Acest conținut este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996), toate drepturile fiind rezervate.
Folosirea fără acordul scris al S.C. Pal Wood Team S.R.L. , a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare.

Transferul proprietății produselor sau serviciilor
Dreptul proprietății asupra produselor sau serviciilor va fi transferat către Client numai după achitarea integrală a acestora, dacă nu este altfel menționat în contractul încheiat între Pal Wood Team S.R.L. în calitate de Vânzător / Prestator de servicii și Client / Beneficiar.

Limitarea răspunderii

S.C. Pal Wood Team S.R.L. , administratorul web site-ului https://www.e-paleti.ro , își rezervă dreptul de a nu-și asuma răspunderea pentru urmatoarele:

– greșelile de tipărire sau afișare referitoare la prețurile, caracteristicile, descrierea și pozele serviciilor / produselor afișate pe site,

– datele și informațiile furnizate de Client ca urmarea a unei Comenzi,

– modificările efectuate de Client sau alte persoane asupra produselor sau serviciilor achiziționate,

– neutilizarea produselor pentru scopul in care au fost create si fară respectarea parametrilor tehnici ale acestora,

– orice alta problemă care poate apărea din cauze independente de Vânzător.

Fraudă
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului https://www.e-paleti.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care acesta rulează fără acceptul scris al S.C. Pal Wood Team S.R.L., va fi considerată tentativă de accesare ilegală a sistemelor informatice și va duce la cercetarea penală împotriva celor care au încercat această faptă.

Litigii
Orice litigiu apărut între Client și Vânzător va fi rezolvat pe cale amiabilă, sau în cazul în care nu s-a reușit pe această cale, litigul va fi soluționat de instanțele de judecată competente din România.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu Politica de confidentialițate și Politica de cookie-uri afișate pe site-ul https://www.e-paleti.ro 

Call Now Button